søndag den 30. december 2012

Godt nytår

Må alle få et smukt, lykkebringende og skønt nytår. 

Vi vil glæde os til at dele året med alle jer, der følger os i tykt og tyndt, stort og småt. Vi har en fantastisk dejlig familie og skønne venner, der alle som en skal vide, at I er noget særligt. Tak for 2012 og vi glæder os til at dele 2013 med jer.

tirsdag den 18. december 2012

Papirjagt skudt igang!

Hurraaa, så skal vi igang med at samle papirer! Ihhh, det er altså godt. Nu bliver det pludselig rigtig virkeligt, at der en dag skal trisse endnu et sæt småfusser rundt på matriklen. I Nigeria aner de jo intet om at vi igen venter,og derfor har telefonen ligesom heller ikke kunne ringe. Men når vi om forhåbentlig en lille måneds tid kan sende papirerne, så kan der pludselig også ske noget ;-) ja ja ja, nu skal vi lige have papirerne samlet, de skal oversættes og pludselig er der gået en masse tid, men vi skal igang skal vi.

tirsdag den 11. december 2012

Endnu en mærkedag

Der er mange af dem for tiden. Den 4. december var det 2 år siden vi satte os i flyveren og startede vores livs rejse. Den 5. december var det 2 år siden vi holdt Aksel i armene for første gang, og idag den 11. december er det 2 år siden vi fik ham med fra børnehjemmet. Det var en dag, jeg aldrig vil glemme. Den forløsning jeg oplevede var uden sammenligning den største i hele processen. Den dag blev jeg MOR med alt hvad det siden har medført. Hold nu op hvor var jeg lykkelig som aldrig før den dag ;-))

På bloggen stod der for 2 år siden.
_________________________________________________________________________________
Han ligger lige her - lige ved siden af mig og sover.
Vi er lige kommet tilbage fra en lang dag på børnehjemmet. Aksel faldt i søvn i mine arme og har nu sovet siden kl 15.30 - hele turen hjem og nu siden vi kom ind på værelset. Faderen står og hopper og vi har begge lyst til at vække ham. Åhhh han er dejlig - min lille mus.

Her er beviset - sovende barn på hotelseng.


_________________________________________________________________________________

Jeg kan stadig mærke forløsningen i kroppen. Der havde været så meget op til og det at have fået Aksel med fra børnehjemmet var ganske enkelt bare det, der skulle til for at jeg turde give helt slip og tage følelsen af at være mor helt til mig. At der så er mange stadier i det også, det vidner bloggen også om. Men den dag turde jeg endelig tro på, at nu var jeg mor. Hvis den 5. december er aksel-dag, så er den 11. december min mor-dag ;-)

Her et billede fra juletræsfesten med dagplejen.


mandag den 10. december 2012

Vi venter tålmodigt...

Det har vi jo prøvet før, så det er der ikke noget nyt i. Lige nu er listen ret stille. En familie er for kort tid siden rejst ned for at hente et søskendepar i lagos, og det håber vi betyder, at der snart sker noget igen.

Vi har endnu ikke samlet papirer, trods vores 9. plads. Det er vist et meget godt tegn på, at der ikke sker en s.. for tiden. Normalt har de 10 sager i Nigeria af gangen og når de ikke ønsker at have det for tiden, ja så er det jo fordi de frygter papirerne bare kommer til at samle støv (hvilket de ville komme til uanset..., altså fordi der er meget støvet). Vi vil nu også foretrække at sende papirerne, når der forventes aktivitet indenfor en overskuelig fremtid.

Rent familiemæssigt har Aksel såmænd også godt af at være enebarn lidt endnu.

Meeen 2013 nærmer sig, og jeg tror godt jeg kan afsløre, at det vil være dejligt at være en samlet familie på fire ved næste års udgang. Det vil jeg ønske for os, selvom det er farligt at stikke næsen op efter noget som helst, når vi taler Nigeria ;-))

søndag den 9. december 2012

Sne sne og atter sne!

Dejligt og smukt er det. Og når det falder på en søndag, ja så lægger det jo ovenikøbet op til leg :-)) en ung mand indtog ihvertfald elementet her på matriklen i eftermiddag. Det bedste var fars racerture i bobslæden. Og bedst hvis det gik så stærkt, at han faldt af i et sving :-) skøre unge.

Snemanden var han derimod ikke vildt stolt over. Den fik lige et bestemt blik, så den ikke skulle tro den var noget, der på terrassen.