mandag den 30. april 2012

Velkommen på forsiden...

Som nævnt i tidligere indlæg, ja så har vi haft besøg på Kildevang idag. Jeg blev ringet op af en journalist fra TV2 Østjylland idag, der havde været herinde forbi. De ville gerne have en rigtig levende adoptivfamilie til deres indslag om adoption i aftenens udsendelse. Der har hele dagen været fokus - endnu engang - på den lange ventetid i mediebilledet og de har så sat fokus på HIV og muligheden for at adoptere børn med denne sygdom. Det talte vi egentlig ikke så meget om, og det er nok overdrevet at sige, at vi overvejer det, men er der en ting ventetiden på Aksel har lært mig så er det, at det kan vi absolut ikke vide om vi kunne komme til en dag.

Se med her:  Indslag i TV2 Østjylland - 30. april 2012


Vi er nummer 14

Denne lille status skylder jeg at få med her på bloggen. Der er aktivitet på listen og vi er rykket en enkelt plads højere op. Det har så efterladt lidt spænding, for den slags ryk kommer jo sjældent i små spæde enkelthop på Nigerialisten. De plejer jo at matche flere af gangen, så der krydses for yderligere aktivitet - snart!

Og så kan det iøvrigt godt være jeg kommer på igen med et lille link. Der har været en kameramand og en journalist forbi på Kildevang idag...