tirsdag den 12. maj 2009

Vi er på ventelisten

Igår modtog AC vores socialrapport med godkendelse fra Statsforvaltningen, og jeg har kontaktet dem og fortalt dem, at vi skal på venteliste til barn fra Nigeria. Det blev modtaget med ordene om, at vi blev skrevet på med det samme! AC opdaterer kun deres ventelister på hjemmesiden månedligt, så vores nummer kan ikke ses på hjemmesiden endnu, først efter næste opdatering, som er på torsdag. Spændende hvad nummer vi helt præcist får på listen.

Og så vil vi også modtage et brev med liste over alle de dokumenter vi skal indsamle til de nigerianske myndigheder. Den er lang, så det bliver noget af en omgang, som bare skal overståes. Omvendt kan der jo ikke blive tale om barn til os før nigerianerne kender vores eksistens, og det gør de først når de modtager vores papirer, så det er bare om at få det overstået.

Jeg fik slet ikke spurgt til formidlingen lige nu, så der var ikke noget spændende fra den kant - og jeg fik faktisk heller ikke spurgt om det har nogen betydning, at vi har en udvidet godkendelse. Nu skal opdateringen på torsdag så afsløre, om vi får den forventede 13. plads, eller om vi skulle være blevet overhalet af andre på vej ind på listen.

Ingen kommentarer: