mandag den 17. oktober 2011

Barselsboblen

brister snart. Eller der kommer ihvertfald et ret stort hul i den, for på næste mandag er det helt slut med at gå hjemme.

Det er OK. Jeg vil helt klart savne tiden, nærheden og frihederne, men det kan ikke vare evigt. Vi har i den grad fået en masse ud af tiden og set Aksel udvikle sig enormt og nu skal han tage hul på endnu mere.

Vi har øvet i dagplejelivet i 4 uger nu. Det går virkelig over al forventning. Aksel har taget det til sig, bid for bid. Har reageret så fantastisk (gør det stadig) og endnu engang overrumplet os med hans fantastiske evne til at være tydelig i det han ønsker og har behov for. Dagplejemor skulle lige ses an, men nu er hun accepteret og Aksel er lige så stille ved at vise mere og mere af sig selv i de timer han er hendes varetægt. Han elsker samværet med de to andre kumpaner han passes sammen med, og det er tydeligt, at det bare er sagen at have nogle at efterligne, numse og kravle efter og grine af og med.

Herhjemme er han mere pylret end ellers og forlanger også langt mere nærhed om natten, end tidligere. Han sover sjældent en hel nat i egen seng, men det er nu også fint, at han kan indhente noget af det tabte tid i vores nærhed på den måde. Moderen brokker sig ikke, for jeg savner ham da også ;o)

Så vi er rigtig godt på vej ud af barselsboblen. Resten af barslen, ja for der er mere tilbage ;o) - bruger jeg på at komme på nedsat tid. En vanvittig lækker luksus, jeg allerede glæder mig til at kunne nyde godt af

Og så lige et billede af den lille frækkert, der har fået sig en ny yndlingsbeskæftigelse...


PS Regner med næste opdatering her på siden vil handle om vores plads på ventelisten ;o)

Ingen kommentarer: