torsdag den 26. februar 2015

Her er lidt stille...

Ja, nyhedens interesse er ved at have lagt sig. Heldigvis er meget af det vi har ændret på hurtigt blevet hverdag, så det er rigtig dejligt. Dejligt at mærke, at Aksel på få uger har lært at tømme opvaskeren og nu kan sortere bestik og tallerkner ret selvstændigt. Borddækning er han også blevet god til, dog er vi ofte oppe imod en træthedsfaktor, som ikke altid gør det nemt.



Nysgerrigheden er øget. Stædigheden især og så kan vi indimellem mærke, at han sørme også kan koncentrere sig længere om noget. Uha, det er store sager...

Men det er stadig svært at holde fokus ret længe. Vi bruger meget energi på at holde ham fast i det vi nu har sat igang, og nogengange er det bare det der skal til for det lige pludselig fanger og andre gange må man bare sande, at det ikke hjælper. Sidder vi med en bog, så kan han sidde stille enormt længe - at synge eller blive læst for, det elsker han. Men det kræver heller ikke nødvendigvis så meget output af ham, så det er ikke så mærkeligt. Til gengæld er det godt for hans sproglige udvikling, så den slags forsøger vi at gøre så meget som muligt.

I næste uge skal vi på skiferie. Det bliver sindsygt spændende at se om han kan fange konceptet. Hvor meget vi kommer til at mediere os igennem leg og læring er nok ikke det vilde, men omvendt så er sådan en uge god for alt muligt andet. Håber jeg kan poste nogle fantastiske billeder af en glad gut på vej ned af børnebakken i en god plov.

Ingen kommentarer: