mandag den 6. december 2010

De første Aksel-timer

Så er vi her - eller det vil jo sige, det har vi været i to dage. To MEGET intense dage.

Lørdag startede med lidt af et check-in kaos i lufthavnen i Billund, som ikke blev bedre af, at vi ikke kunne checke ind elektronisk pga Aksels billet. Han skulle jo ligesom ikke med ud, så det gjorde det lidt besværligt. Det blev løst, men resulterede i en spurt mod gaten 10 minutter før afgang. Lidt kaotisk måde at starte sit livs rejse - og noget ærgerligt for vores forældre, der havde taget turen til lufthavnen for at vinke farvel. Det blev istedet en meget effektiv afsked.

Vi ankom planmæssigt til Nigeria. Jeg havde indtil flere "mealt downs" undervejs i form af rindende tårer. Det var virkelig helt fantastisk at mærke hvordan vi bare kom tættere og tættere på Aksel-land. I Lagos blev vi mødt af vores chauffør og kørt til et hotel. Her viste det sig så, at de ikke havde plads. Vi nåede lige at møde et par af de andre danskere, der så kunne fortælle os, at vi skulle på børnehjemmet søndag. WHAAAAT??? Fantastisk melding og stressen meldte sig. Klokken var 21 og vidste endnu ikke hvor vi skulle bo og ville ligesom gerne have fat i nogle ting til børnehjemsturen. Vi blev indkvarteret - vi fik pakket en taske og roen kunne falde over os. Sådan da. Jeg fik ikke meget søvn - der kørte mange mange tanker i hovedet - vi skulle se vores søn næste dag for hunde...

Søndag blev vi banket op kl 8 og fik at vide at vi skulle komme med over til Madam - det er Elvira. Vi vidste ikke, om vi ville få mulighed for at komme tilbage til hotellet inden afgang til børnehjemmet så vi tog afsted med vores tasker. Det viste sig, at vi bare skulle over og have morgenmad ;o) Så fik vi at vide at vi skulle flytte hotel, for bagefter at få at vide at det skulle vi ikke. Vi ville blive hentet kl 12 og kørt til børnehjemmet. Hmmm kl 13.45 rullede chaufføren ind til hotellet, hvorefter turen til børnehjemmet startede. Den tog 2 timer - trafikken var kaotisk. Men derud kom vi og hvad ventede????? AKSEL - lille mand.

Vi fik ham nærmest direkte i armene og så stod tiden stille. Vi sad bare og kiggede på vores lille mand. Mrs. Silver (børnehjemslederen) talte til os om alt muligt, og ville jo også lige høre, om vi havde tænkt os at gå i kirke med ham, opdrage ham kristent og så videre. Vi kom vist meget godt fra det, selvom fokus vist var et andet sted.

Vi brugte 3 timer hos ham. Det var fantatisk og meget overvældende. Vi tog dog derfra lidt mutte. Det var svært at efterlade ham, men det var også svært at mærke, at han var meget anspændt. Hans små hænder var nærmest knyttede hele tiden og han stirrede bare på os og kiggede alligevel væk, hvis vi forsøgte øjenkontakt. Pyyyh det var svært. Rigtig svært. Vi ved godt med hjernen, at det er helt normalt, men for f... da. Jeg skal måske med det samme berolige - vi har også set ham idag og det var allerede en anden oplevelse. Mere om det i nyt indlæg.

7 kommentarer:

christina sagde ...

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH så skøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøønt!!!!!!!!!! Endelig billeder fra Aksel-land. Der er han jo, den smukke dejlige skønne unge med sin moaar! Hvor er det fantastisk!
Jeg glæder mig allerede til næste opdatering og flere billeder!
Knus og tanker
C.

Mette Marhauer sagde ...

Nååårrhhh!!! Tænk sig at det er det billede vi alle har ventet på i flere år! Det er bedre end jeg havde drømt om!! ;o)
Christian siger "nååårrrhhh!". Emil siger "hvornår må jeg sove hos Vivian så jeg kan lege med ham??" Jeg sidder så bare her og har svært ved at sige noget for klumpen i halsen!
Tillykke søde venner! Det DÉR... DÉT er en perfekt Basse-familie!! :o)
Mys og klem fra tante Mette og co!

Heidi sagde ...

Waaaaauuuuuwwww hvor er han da bare nuser at se på - og moderen ligeså ;-)) Endelig, endelig...hvor er det dejligt for jer!
Kh
Heidi

Merete sagde ...

Nåhhhh, der er I jo endelig sammen - Hvor er han bare sød, hvor er det rørende, hvor er det bare skønt at se billeder af jer sammen.
Mange mange tanker til jer
Kh Merete

Ester sagde ...

For s.... Viv. Tårer og snot står i et. Hvilket fantastisk billede... det kan vist ikke helt beskrives med ord, når man nu har fulgt jer gennem de strenge tider også. Det er da simpelthen SÅ fantastisk at se, at lille basse-mand nu er, hvor han hører til - i armene på mor (og far).
Mange, mange kram til jer
Ester :o)

Tante Camilla sagde ...

Det var lige præcist så fantastisk og rørende som jeg havde regnet med og så lige lidt mere. Hvor er det skønt endeligt at se Bassen i jeres arme.
Jeg glæder mig til at se forandringen i Aksels øjne over de næste mange uger med jer i Lagos. Det skønne lille menneske.
Kram

Metteline sagde ...

Årh, hvor nogle skønne billeder af dejlige Aksel med hans mor & far - Endelig, Vivian :) Hjerteligt TILLYKKE med hinanden, jeg glæder mig til fortsat at følge jeres livs rejse.
Glade hilsener, Metteline