torsdag den 23. december 2010

Glædelig jul

<p>vil vi gerne ønske jer alle.</p>
<p>Vores lille julenisse ser ikke alt for tilfreds ud. Ved ikke om det er fordi, han har opdaget, at vi ikke har julegaver med herned. Uanset hvad, så er han jo også sød, når han er sur.</p>
<p><a href="http://kildevang.typepad.com/.a/6a00d83452eb9469e20147e0f877ee970b-pi" style="display: inline;"><img alt="P1000169" border="0" class="asset asset-image at-xid-6a00d83452eb9469e20147e0f877ee970b image-full" src="http://kildevang.typepad.com/.a/6a00d83452eb9469e20147e0f877ee970b-800wi" title="P1000169" /></a>&#0160;</p>
<p>Og så vil vi også gerne takke for alle de fantastiske dejlige hilsner I&#0160;sender os. Det er virkelig dejligt.</p>
<p>Vi håber julefreden har sænket sig. Vi skal holde julen hos Elvira. Hernede er traditionerne engelske, så gaveregnen er først den 25., hvor vi regner med at være på hotellet, så familien hos Elvira kan få julefred.</p>
<p style="text-align: center;"><span style="font-size: 20pt; font-family: andale mono,times;">Glædelig jul</span></p>

10 kommentarer:

Lene Michaelsen sagde ...

Kære trekløver
Det er en kæmpegave at få lov at følge jeres livs rejse. Siden besøges ofte - og giver forhøjet vandstand.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at denne jul bliver en af de smukkeste for jer.
Hvor er Aksel en smuk og udtryksfuld lille dreng, som dag for dag viser mere og mere af sig selv.
En rigtig god og glædelig jul til jer!
Hilsen Lene (Lenemic)

Yvonne sagde ...

Hej alle 3....
Nej - glad ser han da ikke ud jeres lille julenisse!!! Men...jeg er så glad for at kunne sige, at jeg har set ham både smile og grine 'live'. Han er en dejlig gut jeres lille Aksel.
Jeg vil bare lige sige 'hej' og glædelig jul - vi ses jo nok til morgenmaden i morgen den 24/12-2010!
Mange julehilsner fra Yvonne

Heidi sagde ...

I ønskes en rigtig glædelig jul! Jeres livs julegave, har I vist allerede fået. Hvor er han skøn!!
Kh
Heidi

Karen Visbech Hansen sagde ...

Kære Vivian.
Rigtig glædelig jul!
Ja, han ser lettere knotten ud, men hvem pokker ville ikke være det med polarudstyr på ørerne i den varme? :-D
Denne julkommer ikke til at ligne noget, I nogensinde har set før, sikkert, men den bliver med garanti mindeværdig og noget helt specielt, fordi dette er julen, hvor I havde ham den skønne, om end småmugne lillefis og påbegynndte et helt nyt kapitel i jeres liv.
Mange kærlige julehilsner fra Karen

irene sagde ...

og Glædelig jul til jer -men det skal Aksel jo nok sørge for. Hvor er det dejligt at følge jer. Skønt at læse om Aksels fremskridt, og hvor godt det går med jeres sag. tillykke med han nu helt er jeres :)
Glædelig jul og godt nytår
Irene

Lisbeth sagde ...

Hej alle tre ! Bedstefar får lige lov at skrive her fra Lisbeths pc. Vi har ikke fundet ud af det selv, men har skrevet et par sms er og e-mail.Har nu fået at vide hvordan. Vi tænker meget på jer og glæder os rigtig rigtig meget over at I har det godt alle tre. Vi gløder os meget til I kommer hjem. Vi hygger os her i Otterup. Vi kom med tog og rutebil igår.Blev kørt ned bagfra på motorvejen i onsdags uden fysiske skrammer til os. Bilen kunne ikke køre. Et stort og varmt glædelig jul til jer alle tre. Skal selvfølgelig hilse mange gange fra hele flokken her.
Knus og kærlig hilsen Bedsterne

Mette Marhauer sagde ...

Kære alle tre!
Også en rigtig glædelig jul til jer!!!
Sender jer mange tanker i dag - I har om nogen fået den største gave i år! Aksel ser aldeles skøn ud med og uden nissehue og med og uden smil på læben! :o)
Emil har leget Aksel på min mave hele morgenen! Emils orklaring; Jeg må godt være Aksel når han har min dyne!! hahaha
Sender jer i gave lidt andesteg og noget kulde! Håber I kan mærke det!
Ha en skøn dag og aften! Julekram fra tante Mette
PS: God bedring med bilen til bedsterne - godt at høre der ikke skete jer noget!!!

Maja sagde ...

Kære alle tre. Jeg sender mange tanker fra kolde, hvide Danmark til varme NIgeria i dag. Må I få den skønneste jul ever - det giver vist sig selv. Hvor er den lille vrantne nisse sød. Hvor er det nu jeg har set det ansigt før...? Nå jo! "Jeg vil ha' en iMac..." :-)
Glædelig, glædelig jul venner.

A-M sagde ...

Kære Aksel og dine foældre
I ønskes en glædelig jul - det må være den bedste ever.....Håber I har haft en dejligste jul og har hygget jer i jeres midlertidige hjem.
Kærlige hilsner til jer alle tre
Anne-Mette

Estrid sagde ...

Glædelig jul Vivian. Glædelig børnejul - muggen eller ej :-). Han er jo bedårende, selv når han er vranten. I har så meget at glæde jer til. I dette øjeblik spiller Selma for eksempel fusionsjazz på sit nye og ret så hæslige el-piano MED mikrofon. Så meget at glæde sig til :-)
Jeg håber I kan nyde dagene trods heden og luftfugtigheden.
Kærlig hilsen Estrid